Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Feenstra heeft acteerplannen

Shownieuws

Kim Feenstra is weer gelukkig in de liefde en maakt volop toekomstplannen. Het model vertelt over haar nieuwe liefde, haar modellencarrière en acteerplannen.

Model Kim Feenstra is weer gelukkig in de liefde en maakt volop toekomstplannen. Na een roerige tijd, waarin haar vriend Joshua werd doodgestoken, werd ze opnieuw verliefd, op dj Michael Mendoza. Aan TMF vertelt ze over haar nieuwe liefde, haar modellencarrière en acteerplannen.

"Mijn vriend en ik leerden elkaar kennen via een gezamenlijke vriend", vertelt Kim. "Ik werd aan hem voorgesteld in de Supperclub, en dacht toen: dat is wel interessant". Het model heeft het ontzettend druk met haar modellencarrière, maar kan dat goed combineren met de liefde. "Liefde kent geen tijd. Je moet er tijd voor maken". Eind september vertrekt ze voor drie maanden naar New York. "De bedoeling is dat we elkaar dan zoveel mogelijk gaan opzoeken".

Ook doet Kim uit de doeken dat ze acteerlessen gaat volgen. "Ik wil geen soaps doen en ik ben ook geen comedian. Ik zou wel een spannende thriller willen doen. Jodie Foster is mijn voorbeeld". Het model gelooft wel in haar eigen acteertalenten. "Maar eerst mijn modellencarrière en dan zie ik wel wat ik ga doen".

[Novum]

Gerelateerde Artikelen