Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hind bedankte voor Janet Jackson-imitatie

Shownieuws

Hind bedankte voor de 'eer' om de act van Janet Jackson te imiteren. Dat was bedoeld als knipoog naar de aflevering waarin haar borst uit haar jurk piepte.

Zangeres Hind heeft bedankt voor de 'eer' om de veelbesproken 'nipplegate'-act van Janet Jackson te imiteren in het RTL-programma Let's Dance. De nabootsing was bedoeld als knipoog naar de uitzending van vorige week. Tijdens een optreden kon televisiekijkend Nederland zien hoe de borst van Hind even uit haar jurk piepte.

"Ze hadden mij in eerste instantie gevraagd of ik zelf Janet Jackson wilde spelen, maar daar zat ik echt niet op te wachten", vertelt de zangeres aan Novum Nieuws. "Het was een ongelukje. Ik vond het erg vervelend dat het is gebeurd, zeker gezien mijn achtergrond."

Uiteindelijk nam een andere Idols-finaliste, Nathalie, de taak zaterdag op zich. Zij had een week eerder de Nederlandse 'nipplegate' veroorzaakt door iets te hard aan de jurk van Hind te trekken. Jody Bernal kroop in de huid van Timberlake, die in 2004 tekende voor de Amerikaanse borstenrel.

Na afloop bood Nathalie haar excuses aan Hind aan. "Ik deed het niet expres, het was echt een ongelukje". Hoewel Hind niet blij was met het incident, begrijpt ze de terugblik wel. "Dat ze dit gaan uitmelken, daar kan je op wachten. Daar doe je niets aan. Alles voor de kijkcijfers", zegt de zangeres. Maar daar werk ik niet aan mee helaas", besluit zij lachend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen