Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers op de catwalk

Shownieuws

Menig televisiester verruilde maandagavond haar televisiebaantje voor een avondje mannequin spelen. In Amsterdam showden de sterren een nieuwe modecollectie

Menig televisiester verruilde maandagavond haar televisiebaantje voor een avondje mannequin spelen. In Amsterdam showden Lieke van Lexmond, Giovanca, Froukje de Both en Irene van de Laar de nieuwste collectie van modehuis Raak.

Als volleerde modellen bedwongen de sterren de enorm lange catwalk in Loods 6 in Amsterdam. En dat is niet zo gek, de dames hebben allemaal een modelverleden. Met liefde betraden ze nog eens de catwalk voor goede vriend, en eigenaar van het modehuis, Jos van Raak. "Achter de schermen ging het goed, dus het zal voor ook goed zijn gegaan", aldus Van Raak. "Ik ken de BN'ers die meelopen allemaal persoonlijk. Ik moet wel iets met ze hebben. Froukje, Irene en Lieke zullen meelopen tot ze er bij neervallen."

De deelnemende sterren waren op hun beurt ook lovend over Van Raak. "Hij kan ontzettend goed inkopen. Jos weet precies wat vrouwen mooi vinden", zegt Froukje de Both. "Hij gaat op een hele soepele manier met trends om."

Jos liet veel zwart en wit zien op de catwalk. Van outfits met lederen leggings tot zelf ontworpen bruidachtige avondjurken. Als het aan Van Raak ligt, lopen de vrouwen er ook volgend seizoen geraffineerd bij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen