Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelis zet zoon Knight op de wereld

Shownieuws

Zangeres Kelis is dinsdagavond in New York bevallen van een zoon, Knight. Het is het eerste kind voor de zangeres en haar man Nas, met wie ze in scheiding ligt.

Zangeres Kelis is dinsdagavond in New York bevallen van een zoon, Knight. Het is het eerste kind voor de 'Milkshake'-zangeres en haar man, rapper Nas. De twee liggen in scheiding en bekvechten vooral over de alimentatie.

Tijdens een show in de Big Apple maakte Nas het nieuws bekend. Tegen hiphopzender Video Music Box zei de 35-jarige rapper dat zijn zoon geboren was en dat het kereltje Knight heet. Later brulde hij het babynieuws ook naar zijn fans.

Volgens entertainmentwebsite TMZ was Nas tijdens de show zo dronken, dat hij zijn spruit niet mocht zien. Vrouwlief Kelis, die bijna 24 uur over de bevalling deed, wilde de rapper niet bij de geboorte hebben.

Nas en Kelis maakten in januari bekend een kind te verwachten. Een maand later bracht het toen nog gelukkige koppel naar buiten dat het een jongen zou worden. Begin mei vroeg Kelis een scheiding aan. Hoewel de reden van de breuk nooit bekend is gemaakt, wordt gefluisterd dat Nas vreemd is gegaan. Op haar Twitter-pagina haalde Kelis een aantal keer flink uit naar schuinsmarcheerders.

De rapper, die al een dochter heeft uit een eerdere relatie, en de 29-jarige Kelis ruziën sinds mei over de scheiding. Vooral de hoogte van de alimentatie voor Knight is een twistpunt. De zangeres wil tienduizenden euro's van Nas, maar die beweert helemaal niet zo veel te verdienen als zijn toekomstige ex denkt. De bekvechtende echtelieden zouden elkaar dinsdag weer in de rechtbank treffen, maar de geboorte van zoonlief Knight stak daar een stokje voor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen