Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reünie K-otic tijdens Amsterdam Gay Pride

Shownieuws

Een deel van K-otic komt weer bij elkaar. Tijdens de Amsterdam Gay Pride zullen de dames uit de band weer samen op het podium kruipen. Alleen Sita ontbreekt.

Een deel van K-otic komt weer bij elkaar. Tijdens de Amsterdam Gay Pride zullen de dames uit de band die voortkwam uit het tv-programma Starmaker weer samen het podium op gaan. Alleen Sita, die in 2001 uit de band stapte en solo ging, ontbreekt.

De organisatie maakt woensdag bekend dat Bouchra, Anna en Rachel samen op zullen treden. Rachel deed dit jaar mee aan het tweede seizoen van X Factor, in de finale legde ze het af tegen Lisa. Volgens een woordvoerder van de Amsterdam Gay Pride is de organisatie 'niet echt op zoek' gegaan naar een reünie van K-otic. "Het is gewoon ontstaan, opeens was het er." Net als Sita zullen ook de drie heren - Martijn, Stefan en Bart - afwezig zijn. Volgens de woordvoerder bestaat de 'beschikbare bezetting' uit de drie overige leden.

K-otic kwam in 2001 voort uit het tv-programma Starmaker. De band scoorde hits met 'Damn (I think I love you)', 'I really don't think so' en 'Falling'. In 2001 keerde Sita de band de rug toe. Ze ging solo verder en nam onder meer een nummer op met Marco Borsato. Ook ging ze als presentatrice aan de slag voor kinderzender Jetix. Twee jaar na Sita's vertrek besloten ook de overige leden er de brui aan te geven.

Tijdens de Gay Pride treden ook Vulcano en Antje Montero op. Het homofestijn wordt op 2 augustus afgesloten door Gordon en Jamai. De blonde krullenbol zal een dag voor de afsluiting meevaren tijdens de traditionele botenparade.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen