Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit en Damaru in een duet

Shownieuws

Jan Smit heeft samen met Damaru een nieuwe versie van de hit 'Tuintje' opgenomen. Dat is het resultaat van een weddenschap tussen Giel Beelen en Jan Smit.

Jan Smit heeft samen met collega-zanger Damaru een nieuwe versie van de zomerhit 'Tuintje in mijn hart' opgenomen, dat is woensdag door de Vara bekendgemaakt. De samenwerking is het resultaat van een weddenschap tussen Giel Beelen en Jan Smit. Als Giel zou verliezen dan moest hij dit duet regelen.

De twee heren gingen in de ochtendshow van Beelen een weddenschap aan, de inzet was wie de meeste sponsors voor SOS-kinderdorpen kon binnenhalen. Ondanks herhaalde oproepen van Giel Beelen in zijn radioprogramma ging Jan er met de eer vandoor.

De radio-dj nam zijn verlies goed op. "Ik was al bang dat ik vijftig haringen moest happen of een nieuwe beddensprei voor hem moest maken haken als ik zou verliezen. Toen hij met de eis kwam dat ik voor hem een duet moest regelen met Damaru, wilde ik al niet meer winnen." Giel voorspelt dat ook de nieuwe versie van 'Tuintje' een grote zomerhit gaat worden.

Jan Smit en Damaru zijn samen al de studio ingedoken. De remix is klaar en wordt zaterdag uitgebracht door Top Notch. De opbrengst van het nummer gaat naar de SOS-kinderdorpen, een stichting die zich richt op het welzijn van weeskinderen en verlaten kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen