Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van Erven Dorens voice-over K2 zoekt K3

Shownieuws

Beau van Erven Dorens gaat de afleveringen van K2 zoekt K3 voorzien van commentaar. Hij deed eerder de voice-over van onder meer Echte Gooische Meisjes.

Beau van Erven Dorens gaat de afleveringen van K2 zoekt K3 voorzien van commentaar. Dat heeft SBS 6, de omroep die het programma vanaf zaterdag uitzendt, maandag bekendgemaakt. Van Erven Dorens deed eerder de voice-over van onder meer het programma Echte Gooische Meisjes.

In het televisieprogramma K2 zoekt K3 gaan de overgebleven zangeressen van de band K3, Karen Damen en Kristel Verbeke, op zoek naar de opvolger van de vertrokken Kathleen Aerts. De blonde Kathleen maakte in maart bekend na tien jaar uit te meidengroep te stappen. Karen en Kristel worden in hun zoektocht naar een nieuwe collega bijgestaan door een jury die bestaat uit Patty Brard, Marc Forno, Miguel Wiels en Axana Ceulemans.

Het Vlaamse meidentrio heeft een Nederlandstalig repertoire, gericht op een jong publiek. De groep timmert inmiddels al meer dan tien jaar aan de weg. K3 verkocht vier miljoen cd's, trad op voor 1,6 miljoen mensen tijdens negen concertreeksen en verwelkomde 1,3 miljoen bioscoopbezoekers voor de drie K3-films.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen