Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belle Perez zingt en schaatst bij Holiday on Ice

Shownieuws

Belle Perez heeft maandag in Utrecht haar contract getekend voor de nieuwe show van Holiday on Ice. Ze gaat zowel zingen als schaatsen in 'Spirit of the world'.

Belle Perez heeft maandag in Utrecht haar contract getekend voor de nieuwe show van Holiday on Ice. De Spaans-Belgische zangeres gaat zowel zingen als schaatsen in de show 'Spirit of the world', die 16 oktober voor het eerst te zien is tijdens de try-outs in Den Haag, zo meldt Holiday on Ice.

De 33-jarige zangeres laat tijdens de show een aantal nummers horen, waaronder een paar uit haar eigen repertoire, zoals 'Que viva la vida'. Maandag woonde Perez direct ook haar eerste training bij en moest ze kostuums passen.

Perez laat weten niet te kunnen wachten om onderdeel uit te maken van de Nederlandse tournee. "Als klein meisje schaatste ik al en ging ik vaak naar Holiday on Ice. Vooral de kostuums vond ik prachtig."

De zangeres, die al eerder in het Belgische Hasselt en Antwerpen voor Holiday on Ice op schaatsen stond, gaat een intensieve training tegemoet. Schaatser en choreograaf Robin Cousins moet haar de kneepjes van het vak bijbrengen.

'Spirit of the world' gaat 25 oktober in première in Ahoy in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen