Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Film Harry Potter brengt bijna tien miljoen op

Shownieuws

Harry Potter blijft na vijf weken de hitlijsten domineren. De zesde 'Harry Potter'-film bracht de Nederlandse bioscopen tot nu toe zo'n 9,7 miljoen euro op.

Harry Potter blijft na vijf weken de hitlijsten domineren. Het zesde deel over de bebrilde tovenaarsleerling uit J.K Rowlings boeken, 'Harry Potter and the half-blood prince', bracht de Nederlandse bioscopen tot nu toe zo'n 9,7 miljoen euro op.

Potter wordt op de lijst gevolgd door de nieuwkomer 'G.I Joe: the rise of Cobra'. In de film spelen onder anderen het bekende lingeriemodel Karolina Kurkova en actrice Sienna Miller.

De film over het elitekorps G.I. Joe, stoot het derde deel van Ice Age van de tweede plaats. 'Ice age 3, Dawn of the dinosaurs' draait zeven weken in de Nederlandse bioscopen en staat nu op de derde plek van de lijst met omzettoppers.

De film 'Public enemies', met Johnny Depp en Christian Bale in de hoofdrollen, is deze week gedegradeerd naar de vierde plek. De film bracht na drie weken circa 3.3 miljoen euro in het laatje.

De Nederlandse film 'De Indiaan', komt binnen op de twaalfde plaats. In deze jeugdfilm probeert de uit Peru geadopteerde Koos er alles aan te doen om een echte indiaan te zijn, ondanks zijn Hollandse ouders. Acteur Bastiaan Ragas vertolkt de rol van de vader.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen