Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson op verjaardag begraven

Shownieuws

Michael Jackson wordt volgende week zaterdag begraven op de begraafplaats Forest Lawn in Los Angeles. De wereldster zou die dag zijn 51e verjaardag vieren.

Michael Jackson wordt volgende week zaterdag begraven op de begraafplaats Forest Lawn in Los Angeles. Dat heeft zijn vader gezegd tegen de New York Daily News. De wereldster zou volgende week zaterdag zijn 51e verjaardag vieren. Hij overleed 25 juni echter op 50-jarige leeftijd.

Dit weekend meldde entertainmentwebsite TMZ nog dat de King of Pop nu nog in een vriezer van Forest Lawn ligt en dat de Jacksons nog in beraad waren over de definitieve laatste rustplaats van hun familielid. De plannen over de begrafenis van de zanger zijn volgens Joe Jackson, die in Las Vegas woont, de afgelopen dagen echter helemaal afgetimmerd.

De dood van Jackson is vooral bij zijn moeder Katherine hard aangekomen, zo vertelde vader Joe. Ze zou geregeld in tranen uitbarsten. Joe en Katherine zijn nog wel getrouwd, maar wonen al een hele tijd niet meer samen. Meerdere kinderen van Joe hebben hun vader wel eens beticht van kindermishandeling.

De maanden voor zijn dood zou vaderlief Joe een aantal keer hebben geprobeerd zijn zoon te zien, maar de beveiligers van Michael zouden hem toegang tot de artiest hebben geweigerd.

De vader van de overleden popster sprak ook over het politieonderzoek naar de dood van zijn zoon. Hoewel hij achter het onderzoek staat, vreest hij dat de lijfarts van zijn zoon, Conrad Murray, als zondebok zal worden weggezet en dat anderen daardoor niet worden vervolgd. Waarom hij dat vreest en wat hij eraan denkt te kunnen doen, is onduidelijk. Joe wilde verder niet ingaan op het onderwerp.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen