Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verlinde ziet nuchtere kneuterigheid als glamour

Shownieuws

Albert Verlinde vindt zijn kneuterige boerderijtje in Cromvoirt ware glamour. Naar eigen zeggen is Verlinde altijd een nuchtere Brabander gebleven.

Albert Verlinde vindt zijn kneuterige boerderijtje in Cromvoirt ware glamour. Na een dag in Hilversum of het theater trekt hij zich stilletjes terug in zijn boerderijtje in Brabant. "Op deze plek kan ik gewoon mijzelf zijn met al mijn kneuterigheid", bekende Albert. Naar eigen zeggen is Verlinde altijd een nuchtere Brabander gebleven.

De aanleiding voor deze omschrijving van glamour is Verlindes gasthoofdredacteurschap bij het tijdschrift Glossy. Verlinde zwaaide tijdelijk de scepter over het blad en kreeg de opdracht om de 'glamour volgens Albert' te onthullen. Het nummer ligt dinsdag in de winkel.

De tv-presentator en musicalproducent is door deze opdracht aan het denken gezet over het glamourwereldje. Verlinde kwam tot de conclusie dat 'het risico bestaat om jezelf te verliezen in de showbizz'. De vriend van Albert Verlinde en zijn zussen, vrienden en collega's zorgen er volgens hem voor dat hij met beide benen op de grond blijft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen