Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grote borsten in gebeden jonge Katy Perry

Shownieuws

Katy Perry bad als kind niet voor een gezond en gelukkig leven, maar voor grotere borsten. Ze doet deze jeugdherinnering uit de doeken in The Sun.

Katy Perry bad als kind niet voor een gezond en gelukkig leven, maar voor grotere borsten. Ze doet deze jeugdherinnering uit de doeken in de Britse boulevardkrant The Sun.

De 24-jarige zangeres van 'I kissed a girl' kan zich haar kindergebeden nog levendig voor de geest halen. Als 9-jarige knielde ze voor haar bed en vroeg God om borsten 'die zo groot waren dat ik mijn voeten niet kon zien als ik op mijn rug zou liggen'.

Uiteindelijk zijn haar smeekbedes ingewilligd, vertelt Perry. Dat is overigens niet alleen maar prettig. Voordat ze het podium opstapt of denkt de pers tegen het rondborstige lijf te lopen, gaat de zangeres eerst tien minuten touwtjespringen om te testen of haar kleding goed blijft zitten.

Perry neemt alle voorzorgsmaatregelen om onverwachte kledingmissers of een 'Janet Jackson'-incident te vermijden. "Mijn boezem moet geen eigen showtje weggeven", licht de zangeres toe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen