Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sinlge Carice trekt zeshonderdduizend kijkers

Shownieuws

De uitzending van Zomergasten waarin Carice van Houten onthulde weer als vrijgezel door het leven te gaan, was zondagavond goed voor 573 duizend kijkers.

De uitzending van Zomergasten waarin Carice van Houten onthulde weer als vrijgezel door het leven te gaan, was zondagavond goed voor 573 duizend kijkers. Het ruim drie uur durende programma was daarmee de best bekeken uitzending van de dag op Nederland 2. Dat blijkt maandag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

De 32-jarige Van Houten maakte in het programma wereldkundig niet langer een relatie te hebben met de Duitse acteur Sebastian Koch. De twee werden verliefd tijdens de opnamen van de film Zwartboek (2006), waarin ze beiden speelden. De actrice, die momenteel werkt aan de film 'Komt een vrouw bij de dokter', vertelde dat ze op goede voet uit elkaar zijn gegaan en elkaar nog zien als vrienden.

De oorzaak van de breuk liet Van Houten in het midden. Wel gaf ze aan het moeilijk te vinden een relatie te hebben met iemand die zover weg woont. Zelf woont ze in Amsterdam, terwijl Koch een huis heeft in Berlijn.

Wie de volgende liefde van de filmster zal worden, blijft spannend. Zo liet de actrice weten dat ze vroeger erotische fantasieën had over Paul de Leeuw.

Koch speelde na Zwartboek onder meer in de Oscarwinnaar 'Das Leben der Anderen', waar Van Houten tijdens het programma een fragment van liet zien. Zelf begint ze na de verfilming van de bestseller van Kluun aan de opnamen van de film 'De gelukkige huisvrouw'. Deze film is gebaseerd op de bestseller van Heleen van Royen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen