Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bee Gees klimmen weer op podium

Shownieuws

De twee nog levende Bee Gees gaan weer optreden. Voor het eerst sinds de dood van broer en bandmaatje Maurice klimmen Barry en Robin Gibb weer op het podium.

De twee nog levende Bee Gees gaan weer optreden. Voor het eerst sinds de dood van broer en bandmaatje Maurice klimmen Barry en Robin Gibb weer op het podium. "We werken met zijn tweeën aan een comeback", zei Robin maandag tegen de BBC.

Robin en Barry Gibb hebben de afgelopen jaren heel wat voor hun kiezen gehad. In 2003 verloren ze hun broer Maurice. "Hij was meer dan een broer", zegt Robin over zijn tweelingbroer Maurice. "Het is heel emotioneel als iemand die zo dicht bij je staat overlijdt."

Na de dood van Maurice gaven Robin en Barry aan niet langer als de Bee Gees door het leven te willen. Vorig jaar gaf Robin echter al aan dat ze weer op zouden treden 'als de tijd er rijp voor was'.

In de jaren zeventig scoorden de Bee Gees hits met nummers als 'Stayin' alive', 'How deep is your love' en 'Night fever'. Barry en Robin willen een aantal liveshows geven, maar wanneer het eerste concert plaats gaat vinden is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen