Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Merriman ontkent mishandeling Tila Tequila

Shownieuws

Shawne Merriman ontkent zijn vriendin Tila Tequila te hebben mishandeld. Merriman zou Tila na een avondje uit hebben mishandeld, waarna hij werd gearresteerd.

American football-speler Shawne Merriman ontkent zijn vriendin Tila Tequila te hebben mishandeld. Vriendje Merriman zou Tila na een avondje uit hebben mishandeld, waarna hij werd gearresteerd. Zelf zegt hij dat hij haar alleen maar in veiligheid heeft willen brengen omdat ze dronken was, bericht entertainmentwebsite TMZ.

Het koppel vertrok zondagavond, na een avondje stappen, samen naar Merrimans huis. Diezelfde nacht belde MTV-bekendheid Tila in paniek de politie op. Tila Nguyen, zoals de ster echt heet, zou het huis hebben willen verlaten, maar werd op gewelddadige wijze tegengehouden door haar vriend. Daarop belde ze die politie, die Merriman arresteerde.

Merriman komt nu met een verklaring naar buiten waarin hij het hele verhaal ontkent. "Ik was bezorgd om haar veiligheid omdat ze dronken was. Ik drong haar aan te wachten tot er vervoer beschikbaar was". Hij ontkent ten stelligste geweld te hebben gebruikt. Naar eigen zeggen werden er geen sporen van geweld bij Tila aangetroffen en wordt de San Diego Chargers-speler niet in staat van beschuldiging gesteld.

Tila reageert op haar beurt weer via Twitter op de verklaring van Merriman. Ze ontkent dronken te zijn geweest. Dat is absoluut onmogelijk, zegt ze, omdat ze allergisch is voor alcohol. "Dat is hoe ik mijn naam, Tila Tequila kreeg. Vanwege de ironie".

[Novum]

Gerelateerde Artikelen