Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zondagavond in handen van André Rieu

Shownieuws

André Rieu wist meer dan twee miljoen kijkers te trekken. Het was het best bekeken programma van zondag. Life 4 You van Carlo en Irene had 591 duizend kijkers

André Rieu wist zondag meer dan twee miljoen kijkers voor de buis te kluisteren. De uitzending van het tweede deel van het concert dat Rieu onlangs gaf op het Vrijthof in Maastricht, was het best bekeken programma van de zondag. Dat blijkt uit de kijkcijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het eerste deel van het concert van Andre Rieu werd vorige week uitgezonden. Toen wist Rieu een kleine anderhalf miljoen kijkers te trekken. Hiermee stevende de muzikant zelfs het achtuurjournaal voorbij.

Irene Moors en Carlo Boszhard verschenen zondag op de buis met Life 4 You, de opvolger van Life & Cooking. In deze eerste aflevering schoven onder anderen Linda de Mol en Gordon aan bij het tv-duo. Het nieuwe programma, dat qua sfeer hetzelfde is als Life & Cooking was goed voor 591 duizend kijkers. Een woordvoerder van RTL gaf aan hiermee tevreden te zijn maar hoopt 'natuurlijk altijd op hogere kijkcijfers'.

In de show van Carlo en Irene heeft Gordon zondag weer voor opschudding gezorgd. De zanger beweerde aan het begin van het gesprek dat hij rustiger is geworden. Vervolgens deed Gordon zijn wijze woorden teniet door kritiek te geven op mede-Topper Rene Froger. De blonde krullenbol gaf aan teleurgesteld te zijn dat Froger hem niet heeft gesteund in de periode dat zijn moeder ernstig ziek werd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen