Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sinterklaas viert feest bij SBS 6

Shownieuws

SBS 6 gaat het Feest van Sinterklaas de komende drie jaar uitzenden. Het evenement vindt op 28 en 29 november plaats in het Rotterdamse Ahoy.

SBS 6 gaat het Feest van Sinterklaas de komende drie jaar uitzenden. Het evenement, dat in 1999 voor het eerst werd georganiseerd, vindt op 28 en 29 november plaats in het Rotterdamse Ahoy. Enkele dagen later wordt het uitgezonden op SBS 6. De voorgaande jaren werd de registratie van het Feest van Sinterklaas door kinderzender Jetix uitgezonden.

De concertorganisator Mojo is zeer content met deze overstap. Topman Roberto Traxel vertelt dat hij blij is dat het evenement nu bij het grote publiek in de huiskamers te zien zal zijn. "Dit sluit aan bij onze ambitie om het grootste Sinterklaasfeest van Nederland verder te ontwikkelen."

Het verjaardagsfeest van de goedheiligman wordt dit jaar gepresenteerd door Ernst Bobbie en de rest, bekend van de gelijknamige Jetix-kinderserie. Naast de intocht van Sinterklaas op zijn paard, zijn er optredens van verschillende populaire kinderartiesten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen