Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mischa Barton snel weer aan het werk'

Shownieuws

Mischa Barton is aan de beterende hand. De 23-jarige ster uit The O.C. is zelfs van plan binnenkort weer aan het werk te gaan, zegt haar woordvoerder.

(Novum/AP) - Mischa Barton is aan de beterende hand. De actrice is zelfs van plan binnenkort weer aan het werk te gaan, zegt haar woordvoerder. Vorige week werd de 23-jarige ster uit The O.C. met onbekende klachten in een ziekenhuis opgenomen, waarbij werd gesuggereerd dat ze gedwongen onder psychiatrisch toezicht was geplaatst.

De blonde actrice wordt volgens haar woordvoerder nog steeds behandeld, maar gaat wel vooruit. Woensdag werd ze onder politiebegeleiding uit haar huis gehaald. Ze zou opgenomen zijn onder de code 5150, wat een gedwongen opname en psychiatrisch toezicht inhoudt.

Een arts legde in het Amerikaanse tijdschrift People uit dat een melding 5150 wordt gezien als psychisch noodgeval, waarbij de patiënt een gevaar dreigt te zijn voor zichzelf of de omgeving.

Of Barton nog steeds verblijft in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles is niet bekend. Haar woordvoerder wil alleen kwijt dat de actrice waarschijnlijk eind deze maand weer aan het werk gaat. Barton heeft een rol in de tv-serie The Beautiful Life, waarin ze een verslaafd supermodel speelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen