Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers verbaasd over 'matennaaien' Joling

Shownieuws

De Toppers zijn verbaasd dat ex-lid Gerard Joling met 'hun' nummer aan de haal is gegaan. De drie heren reageren dinsdag voor het eerst op de showbizzrel.

De Toppers zijn verbaasd dat ex-lid Gerard Joling met 'hun' nummer aan de haal is gegaan. De drie heren reageren dinsdag voor het eerst op de nieuwste showbizzrel.

De driekoppige formatie geeft aan 'hoogst verbaasd' te zijn dat producer Edwin van Hoevelaak het nummer heeft aangeboden en opgenomen met een andere artiest. De Toppers beweren dat nooit aan hen is gevraagd of ze zelf wat wilden doen met het liedje. "Het nummer was door Edwin van Hoevelaak en Bruce Smith speciaal voor de Toppers geschreven en dan ga je daar niet zo mee om."

De Toppers zijn zeer teleurgesteld, dat ze dit liedje met 'hitpotentie' niet zelf ten gehore kunnen brengen. Het nummer behaalde een tweede plaats tijdens het Nationale Songfestival en was volgens de Toppers een ideale opvolger van 'Shine'. Door onder meer het overlijden van de vader van René Froger is 'Angel of the night' niet meteen op single verschenen.

Het nummer kunnen ze nu wel op hun buik schrijven, vinden de drie Toppers. Gordon zei dinsdag in RTL Boulevard dat Joling het nummer donderdag al uitbrengt. De blonde krullenbol weet zijn gevoelens haarfijn uit te leggen. "Dit is een hoogstandje matennaaien op het allerhoogste niveau."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen