Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk breekt met drie bandleden

Shownieuws

Anouk wil niet verder met drie bandleden. Gitaristen Angelo de Rijke en Memru Renjaan en basgitarist Boaz Kroon zullen niet meer met haar op het podium staan.

Anouk wil niet verder met drie van haar bandleden. Gitaristen Angelo de Rijke en Memru Renjaan en basgitarist Boaz Kroon zullen niet meer met de zangeres op het podium staan. Dat heeft een woordvoerder van platenmaatschappij EMI van de 34-jarige zangeres bekendgemaakt.

Waarom ze de bandleden de laan uitstuurt, is onduidelijk. De woordvoerder van EMI verwijst naar het management van de Haagse zangeres. Het management is niet bereikbaar voor commentaar.

De woordvoerder van EMI laat weten dat Anouk voor haar liveoptredens muzikanten inhuurt. "Tegen drie ervan heeft ze gezegd dat zij niet meer voor haar zullen spelen voor het komende album en shows." De zangeres heeft dit na haar optreden in het Westerpark in Amsterdam iets meer dan twee weken geleden kenbaar gemaakt.

Vlak voor de release in november 2007 van de laatste plaat van Anouk, 'Who's your momma', brak de zangeres ook al met haar toenmalige vaste muzikanten. Twee van hen mogen nu terugkeren: de gitaristen Leendert Haaksma en Martijn van Agt. Ook waarom zij nu weer terug mogen komen, is onduidelijk. Bassist Glen Gaddam vervangt daarnaast Boaz Kroon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen