Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Victoria Beckham krijgt miljoenenaanbod Idols'

Shownieuws

Victoria Beckham zou een aanbod van drie miljoen dollar hebben gekregen om jurylid te worden van American Idol. Eerst wordt haar populairiteit onderzocht.

Victoria Beckham heeft een aanbod van drie miljoen dollar gekregen voor een vaste plek achter de jurytafels van het tv-programma American Idol. Dat schrijft de Britse boulevardkrant News of the World zondag.

Simon Fuller, de maker van de show, en jurylid Simon Cowel zouden Beckham de meest geschikte vervanger vinden voor het voormalige jurylid Paula Abdul. Beckham heeft al twee gastoptredens gehad als jurylid van de talentenjacht.

Het aanbod wordt naar verluidt pas definitief als televisiemaatschappij Fox er zeker van is dat de voetbalvrouw in de smaak valt bij het Amerikaanse publiek. De zender wil eerst zeker weten of het publiek de voormalige Spice Girl niet te mager vindt en haar Britse accent wel kan verstaan. Volgens een bron wordt hier nu onderzoek naar gedaan.

Ook American Mary J Blige en Katy Perry verschenen als tijdelijk jurylid bij het programma nadat Paula Abdul na lange tijd afzwaaide.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen