Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Golfdag levert zestigduizend euro op voor KWF

Shownieuws

Sterren als Isa Hoes en Beau van Erven Dorens hebben zestigduizend euro ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Dit werd gedaan tijdens een golfwedstrijd.

Sterren als Isa Hoes, Beau van Erven Dorens en Antonie Kamerling zetten hun beste beentje voor en hebben zestigduizend euro voor KWF Kankerbestrijding bij elkaar gebracht. De opbrengst van de dag wordt aan huidkankeronderzoek besteed.

Het geld werd zaterdag ingezameld tijdens een golfwedstrijd van de KLM Open Charity Challenge op de Kennemer Golf & Countryclub. Partners, sponsors en hun relaties werden gekoppeld aan bekende Nederlanders. De golfwedstrijd vormt een aftrap van het toernooi van de European Tour dat donderdag van start gaat.

KWF Kankerbestrijding voert dit jaar een campagne voor 'verstandig zonnen'. Alle gasten werden tijdens de zonovergoten dag gewezen op de gevaren van de zon en gestimuleerd zich flink in te smeren met zonnebrand. In Nederland is huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker. Een op de zeven mensen heeft ermee te maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen