Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Alyssa Milano is getrouwd

Shownieuws

Alyssa Milano stapte zaterdag in het huwelijksbootje met manager David Bugliari. Het koppel ga elkaar het jawoord op een landgoed van de familie Bugliari.

Actrice Alyssa Milano is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met manager David Bugliari. Het koppel gaf elkaar het jawoord op een landgoed van de familie van David Bugliari. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De Charmed-actrice stelt dat haar Italiaanse familie nog steeds elke zondag met elkaar eet. Daarom vond ze het belangrijk dat haar trouwerij een soortgelijke sfeer had. "We wilden een trouwerij die representatief was voor ons als koppel", vertelde Milano, die voor haar bruiloft behalve familie ook natuur als thema had gekozen. Na de ceremonie werd het eten in grote schalen op houten tafels gezet.

Het is niet de eerste keer dat de 36-jarige haar liefde bezegelt. Eerder was ze getrouwd met muzikant Cinjun Tate. Dit huwelijk liep in 1999 op de klippen.

De 36-jarige actrice was behalve in Charmed de afgelopen tijd ook te bewonderen in de televisieserie My Name is Earl, dat in Nederland te zien is op RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen