Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bollywood-ster Khan vastgezet op vliegveld VS

Shownieuws

Bollywood-ster Shah Rukh Khan heeft vastgezeten voor verhoor op een vliegveld in de Verenigde Staten. De immigratiedienst liet hem na twee uur gaan.

(Novum/AP) - Bollywood-ster Shah Rukh Khan heeft twee uur vastgezeten voor verhoor op een vliegveld in de Verenigde Staten, voordat de immigratiedienst hem liet gaan. Dat melden diverse Amerikaanse en Indiase media.

Khan, een van de grootste filmsterren van India, zei tegen agentschap Press Trust of India dat hij vast was gezet omdat zijn naam opdook op een computerlijst bij een controle op Newark Liberty International Airport in New Jersey. "Ik heb ze verteld dat ik een filmster ben", zou Khan hebben gezegd. Het incident kreeg erg veel aandacht op de Indiase televisie.

De 44-jarige Khan zei verder dat hij een parlementariër in India wist te bereiken, die de Indiase ambassade in Washington vroeg in te grijpen. De ook buiten India bekende filmster werd vrijgelaten nadat medewerkers van de ambassade aan de bel hadden getrokken.

De ambassadeur van de VS in India liet via een woordvoerder weten dat 'het mondiale ikoon' Shah Rukh Khan een 'zeer welkome' gast is in de Verenigde Staten.

Khan heeft in meer dan zeventig films gespeeld. Hij is in de VS om zijn laatste film 'My name is Khan' aan de man te brengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen