Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper Ludacris geeft auto's weg

Shownieuws

Rapper Ludacris had een gulle bui. De 31-jarige artiest heeft twintig auto's weggeven aan mensen die het volgens hem heel hard nodig hebben.

(Novum/AP) - Rapper Ludacris heeft in een gulle bui een winactie op touw gezet, waarbij hij twintig auto's weggaf aan mensen die zich geen wagen konden veroorloven. "Zoveel mensen zijn op zoek naar werk", lichtte de 31-jarige toe. "Als je geen eigen vervoer hebt, wordt het helemaal moeilijk."

Daarom wilde de 'Money Maker'- rapper iets 'terugdoen voor de mensen die het hard nodig hebben' en besloot hij tot de actie. Mensen moesten hem in een brief vertellen waarom ze zo hard een auto nodig hebben.

Dit werd met veel enthousiasme ontvangen. Vierduizend mensen kwamen met hun problemen naar de rapper. Nadat hij zich door de brieven heen had geworsteld, selecteerde hij twintig mensen die een auto goed kunnen gebruiken. Als toegift kregen de gelukkige nieuwe eigenaars ook nog eens dertig dagen gratis benzine.

Ludacris, geboren als Christopher Brian Bridges, sleepte in het verleden een Grammy in de wacht voor beste rapalbum met 'Release therapy' en een Grammy voor beste rapnummer met zijn 'Money maker'. Ook verscheen hij meerdere keren op het witte doek in films als '2 Fast 2 Furious' en 'RocknRolla'

[Novum]

Gerelateerde Artikelen