Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Storm van verbroedering' op Vlieland door festival

Shownieuws

Zo'n vierduizend mensen togen dit weekeinde naar Vlieland voor de eerste editie van 'Into the great wide open'. Het was een groot succes, zei de organisatie.

Zo'n vierduizend mensen trotseerden weer en wind en togen dit weekeinde naar Vlieland voor de eerste editie van het festival 'Into the great wide open'. Op het driedaagse festival konden bezoekers genieten van muziek, kunst en film. De organisatie spreekt van een 'storm van verbroedering' die over het Waddeneiland waaide.

Ferry Roseboom, één van de initiatiefnemers: "Het was het droomfestival waar we op hoopten. En waar Nederland kennelijk behoefte aan heeft. Want niet alleen de animo maar ook de beleving was geweldig. Een belevenis!"

Op het uitverkochte festival traden onder anderen Lucky Fonz III, Kyteman's Hiphop Orkest en Anne Soldaat op. Ondanks de zware regenval van vrijdag kijkt de organisatie terug op drie geslaagde dagen. Ook bezoekers waren enthousiast: "Wannneer is het volgend jaar?", vroeg een van hen, terwijl een ander sprak over een 'Lowlands voor gezinnen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen