Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kourtney Kardashian verslaat zus Kim

Shownieuws

Kourtney Kardashian heeft zuslief Kim verslagen. Kleine zus Kim had namelijk altijd verwacht eerder dan de zwangere Kourtney moeder te worden.

Kourtney Kardashian heeft zuslief Kim verslagen. Kleine zus Kim had namelijk altijd verwacht eerder dan de zwangere Kourtney moeder te worden. Dat heeft de Amerikaanse realityster gezegd in de radioshow van de Amerikaanse presentator Ryan Seacrest.

Kourtney zegt dat Kim iedere naam voor haar kinderen al uitgekozen heeft. "Ik denk niet dat ze jaloers is, maar wie weet. Kim wordt al boos als ik bijvoorbeeld de auto krijg die zij wil."

De 30-jarige Kourtney maakte eerder deze week bekend zwanger te zijn. Aanvankelijk wilde ze niet zeggen wie de vader was, maar later biechtte ze op dat haar ex-vriendje Scott Disck, die nu weer haar partner is, haar heeft bezwangerd.

Dat gebeurde toen de twee intiem werden, terwijl Kourtney de pil was vergeten. "Ik dacht dat het niet zo belangrijk was." Het kindje wordt rond de kerst verwacht. Of Kourtney en Scott gaan trouwen, weten ze nog niet, vertelde de 30-jarige ster.

Van haar zussen, naast Kim zijn er nog Khloe en halfzusjes Kendall en Kylie, is Kourtney het minst voorbereid op een eventueel moederschap, zei ze. "Van ons allemaal was ik absoluut de laatste die eraan dacht." Kourtney is onder meer bekend van de realityserie 'Keeping up with the Kardashians'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen