Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Connie zoekt nog steeds kleren Hans Breukhoven uit

Shownieuws

Connie Breukhoven blijft voorlopig nog even de kleren uitzoeken voor haar ex-man Hans. "Zolang er niemand anders het voor hem doet, doe ik het voor hem."

Connie Breukhoven blijft voorlopig nog even de kleren uitzoeken voor haar ex-man Hans. Dat zei ze donderdag voor de camera's van RTL Boulevard. "Ik zoek iedere week zijn kleertjes bij elkaar voor de hele week. Zolang er niemand anders het voor hem doet, doe ik het voor hem", zei ze. Connie vindt dit logisch, vertelde ze.

Dinsdag werd bekend dat Connie en Hans Breukhoven na 22 jaar huwelijk in het geheim gescheiden zijn. De voormalige geliefden zouden als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Het tweetal had de scheiding geheim weten te houden, omdat ze niet wederom ophef willen rondom hun gezin. "Ik heb geen zin in een gevecht. Het moet geen vechtscheiding worden, het moest een echtscheiding zijn. En dat is het geworden. Als je dingen te delen hebt, doe je dat met je vrienden en met je kinderen, niet met zestien miljoen mensen", vindt de actrice en zangeres, die bekend werd als Vanessa.

De roddelpers was al veel langer aan het speculeren over strubbelingen binnen het huwelijk. Dit leidde meer dan eens tot een rechtszaak. Zo stapte Connie naar de rechter toen werd beweerd dat haar man homoseksueel was. Het koppel werd altijd in het gelijk gesteld.

Waarom Connie en de directeur van de winkelketen Free Record Shop hebben besloten niet verder met elkaar te gaan, is onduidelijk. Naar verluidt is er geen ander in het spel. Connie en Hans hebben volgens de eerste met elkaar afgesproken niet over een reden te praten. "Er is altijd een reden, maar het voegt niets toe. We zijn gewoon gescheiden en er is niets nieuws te melden. Hans is een fantastische man en Hans vindt mij een fantastische vrouw en morgenavond of zaterdag gaan we samen eten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen