Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt geen burgemeester van New Orleans

Shownieuws

Brad Pitt verwacht dat hij geen enkele kans maakt als hij zou proberen de burgemeester van New Orleans te worden. De acteur lacht het idee weg.

(Novum/AP) - Brad Pitt verwacht dat hij geen enkele kans maakt als hij zou proberen de burgemeester van New Orleans te worden. De acteur lacht het idee dat hij burgemeester van de stad in de staat Louisiana zou worden weg, zo bleek donderdag uit een interview met de acteur in het Amerikaanse televisieprogramma Today.

In New Orleans gaan al enige tijd stemmen op dat Pitt burgemeester moet worden. Zo lopen veel mensen er al een maand of twee rond met T-shirts met de opdruk 'Brad Pitt for Mayor'. Pitt richtte in 2007 'Make it right' op, een organisatie die huizen bouwt voor inwoners van New Orleans met een laag inkomen, die hun huizen kwijt raakten door orkaan Katrina.

Op de vraag of hij heeft overwogen zich verkiesbaar te stellen, zei hij: "Ik maak geen schijn van kans." En dat klopt. De 45-jarige acteur en zijn partner Angelina Jolie kochten in 2007 een huis in New Orleans. Wie burgemeester wil worden, moet minstens vijf jaar voor de datum van de verkiezing in New Orleans wonen. De verkiezing vindt volgend jaar op 6 februari plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen