Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon ziet 'Waar is Elvis?!' wel degelijk zitten

Shownieuws

Volgens de Tros valt ook Gordon het tv-programma 'Waar is Elvis?!' af. De zanger zelf verwijst dit verhaal naar het rijk der fabelen.

Volgens de Tros valt ook Gordon het tv-programma 'Waar is Elvis?!' af. Eerder verklaarde Jamai al dat de tegenvallende kijkcijfers te wijten zijn aan de populariteit van de King. Gordon sluit zich hier volledig bij aan, zo meldde de Tros donderdag. De zanger zelf verwijst dit verhaal naar het rijk der fabelen.

De verwachtingen van de vrijdagavondshow, die wordt gemaakt door het tv-bedrijf van Paul de Leeuw, waren hooggespannen. Met het programma zouden de kijkers 'swingend' het weekeinde inluiden.

Dit liep allemaal anders dan verwacht, meteen al bij de eerste uitzending van de vrolijke RTL 4-show waren de kijkcijfers teleurstellend. Het Nederlandse publiek bleek niet warm te lopen voor de show over Elvis. Het lijkt nu alsof ook de makers de handdoek in de ring gooien.

Gordon windt er geen doekjes om tijdens een interview met EénVandaag, dat vrijdag zal worden uitgezonden. "Mensen zitten niet meer op Elvis te wachten", verklaarde Gordon. "We hadden het programma beter 'Waar is Michael Jackson' kunnen noemen."

Paul de Leeuw zelf reageert kort maar krachtig op de ophef rondom het programma. De Leeuw liet via Twitter weten: "Waar is Elvis? Nee, waar is Paul? Die loopt al 19.2 km vooruit! Op naar het volgende project!"

In een eigen persbericht laat Gordon donderdagmiddag weten wel voor de volle honderd procent achter het programma te staan. "Ik val mijn eigen programma toch niet af?", lichtte de presentator toe. Gordon benadrukt ook nog eens dat het programma met liefde wordt gemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen