Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Las Vegas'-actrice wordt sieradenontwerper

Shownieuws

Actrice Molly Sims zal voor de online winkel HSN een eigen sieradenlijn lanceren. De sieraden van de 'Las Vegas'-actrice zijn vanaf november te koop.

Actrice Molly Sims sluit aan bij de lange rij van bekendheden die een eigen kleding- of sieradenlijn op de markt slingeren. De actrice zal voor de online winkel HSN een eigen sieradenlijn lanceren, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift Hello.

Naast een eigen lingerielijn stort de actrice zich nu ook op het ontwerpen van sieraden. Voor even mag Sims de rol van sieradenontwerpster op zich nemen.

Volgens de Amerikaanse modewebsite WWD heeft de actrice zich laten inspireren door vervlogen tijden. Haar ontwerpen zijn geïnspireerd op art deco prints uit de jaren twintig en hebben een 'eenvoudige glamour'. Ook heeft Sims goed gekeken naar stijlen uit de jaren zestig. In november zullen de oorbellen, armbanden en kettingen van Sims te koop zijn.

Molly Sims is te zien in de de tv-serie 'Las Vegas'. Ook speelde Sims onder meer in de films 'Yes Man' en 'The Twilight Zone'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen