Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Douglas 'kapot en teleurgesteld' door zoon

Shownieuws

Michael Douglas en zijn ex-vrouw reageren voor het eerst op de arrestatie van Cameron. Michael is 'kapot en teleurgesteld' over het gedrag van zijn zoon.

Michael Douglas en zijn ex-vrouw reageren voor het eerst op de arrestatie van hun zoon. De Oscarwinnaar geeft aan 'kapot en teleurgesteld' te zijn over het gedrag van Cameron Douglas, die opgepakt is vanwege het dealen van crystal meth.

"Iedereen die in zijn nabije omgeving een verslaving heeft meegemaakt, weet hoe slopend het kan zijn", lichtten de ouders toe in een verklaring aan het Amerikaanse People.

De 30-jarige zoon is op 28 juli gearresteerd. Cameron wordt verdacht van grootschalige drugshandel. Hij zou jarenlang dwars door de Verenigde Staten crystal meth, versterkte speed, verhandeld hebben.

De getroebleerde zoon van Michael Douglas riskeert een levenslange gevangenisstraf. Cameron werd deze week achter slot en grendel gezet nadat hij tijdens zijn huisarrest aan heroïne probeerde te komen. Uit de rechtbankdocumenten blijkt dat de vriendin van Cameron de drug naar binnen probeerde te smokkelen in het handvat van een elektrische tandenborstel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen