Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Waar is Elvis?! naar later tijdstip

Shownieuws

Het tv-programma Waar is Elvis?! wordt naar een later tijdstip verschuift op vrijdagavond. In de plaats van het programma komt een film.

Het televisieprogramma Waar is Elvis?! wordt naar een later tijdstip op de vrijdagavond verschoven. RTL wil op de tijd dat de show werd uitgezonden de komende tijd met een film komen. Dat maakte presentator van het programma Gordon woensdag bekend in RTL Boulevard.

Gordon neemt samen met Jamai de presentatie van Waar is Elvis?! voor zijn rekening. Het programma wordt vijf weken lang uitgezonden. Vanaf vrijdag zal het programma om 23.00 in plaats van 20.30 te zien zijn.

In de show wordt gezocht naar Nederlands zangtalent met de Elvis-factor. Ook wordt aan de hand van een quiz gezocht naar de ware Elvis-kenner. De winnaars van de afleveringen strijden 28 augustus in de finale tegen elkaar.

Het programma stond eerder al in de belangstelling vanwege tegenvallende kijkcijfers. Jamai wijdde dit aan de dalende populariteit van The King en kreeg vervolgens de Nederlandse 'Elvis'-fanclub over zich heen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen