Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vooropgezette 'nipplegate' in Let's Dance

Shownieuws

Ex-Idol Nathalie kruipt in de huid van Janet Jackson. De zangeres deed samen met Jody Bernal het blootincident na van de Superbowl 2004.

Bij Let's Dance krijgen ze geen genoeg van gênante incidenten. Ex-Idols-deelnemer Nathalie Makoma trok vorige week per ongeluk een stukje van de jurk van zangeres Hind naar beneden, waardoor haar tepel zichtbaar werd. Deze week probeerde Nathalie het goed te maken door haar eigen 'nipplegate' te creëren.

Jody Bernal kroop in de huid van Justin Timberlake en Nathalie deed Janet Jackson na. De twee artiesten lieten hun eigen interpretatie zien van de Super Bowl van 2004.

In deze finale van het American football trok zanger Justin Timberlake Jacksons topje van haar lijf, waardoor Jacksons tepel zichtbaar werd. Het incident werd gezien door negentig miljoen kijkers en zender CBS kreeg een boete van 550 duizend dollar.

De Nederlandse versie die zaterdag werd opgevoerd was een stuk minder enerverend. Jody trok een stuk stof van de top van Nathalie, maar die durfde zich niet werkelijk bloot te geven. Ruim 1,1 miljoen mensen zaten voor de buis gekluisterd. Nathalie luchtte na het optreden haar hart. "Ik deed het niet expres, Hind! Het was zo over de top allemaal!"

Jody Bernal was de winnaar van de aflevering. Inge de Bruijn, als Michael Jackson, mocht door naar de halve finale van RTL's Let's Dance.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen