Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordons polderglamour goed ontvangen

Shownieuws

Gordon staat met de eerste aflevering van Glitter Glamour Gordon in de top 25 van de best bekeken programma's. De zanger wist 777 duizend kijkers te trekken.

Gordon kan opgelucht van het weekend genieten. De zanger en presentator heeft met de eerste aflevering van zijn tv-programma Glitter Glamour Gordon een plekje weten te bemachtigen in de top 25 van de best bekeken programma's van de vrijdagavond.

Vrijdag wist de zanger, volgens Stichting Kijkonderzoek, 777 duizend mensen voor de buis te kluisteren. Hiermee heeft de blonde krullenbol een negentiende plek verovert op de lijst. Voor het programma duikt de Topper in de wereld van de Nederlandse glitter en glamour.

Het best bekeken programma van de vrijdagavond was Popstars met ongeveer 1,6 miljoen kijkers. De talentenjacht wordt gepresenteerd door Gerard Joling en Nance. In de jurybanken zitten Patricia Paay, Henkjan Smits en Maurice Wijnen.

Vrijdag ging ook het laatste seizoen van het programma Gooische Vrouwen van start. De vier rijke vriendinnen uit het Gooi wisten 1,2 miljoen kijkers te boeien.

Beau van Erven Dorens had minder succes. Zijn nieuwe nieuwsshow CQC, was goed voor 121 duizend mensen. Dit was nog minder dan vorige week, toen wist Van Erven Dorens nog zo'n 276 duizend kijkers te trekken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen