Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Youp van 't Hek rekent af met De Tafel van 5

Shownieuws

Youp van 't Hek maakt de talkshow De Tafel van 5 in een column met de grond gelijk. Hij doopt de show om tot een 'tokshow' en een 'kakelende kippenhok'.

Youp van 't Hek maakt het tv-programma De Tafel van 5 in een column met de grond gelijk. Op de website van de cabaretier doopt hij de dagelijkse talkshow om tot een 'tokshow' en een 'kakelende kippenhok.'

"Vijf zichzelf serieus nemende dames zijn ingehuurd om dagelijks een uur lang iets te vinden", schrijft Van 't Hek. "Mondjes open, lucht laten trillen en uitzenden die handel."

In het programma bespreken vijf vrouwen actuele onderwerpen onder leiding van Daphne Bunskoek en Katja Schuurman. Van 't Hek ziet het anders. Het lijkt voor hem 'een geslaagde parodie van vijf comédiennes, die dit soort vrouwen oprecht haten. Maar dat is het niet'.

Ook de kijker is kennelijk nog niet gecharmeerd van het tv-programma, dat geproduceerd wordt door EVA, het productiebedrijf van Paul de Leeuw. Vrijdagavond wisten de vrouwen 62 duizend kijkers te boeien.

Katja Schuurman laat zich niet zomaar van de wijs brengen van de stevige kritiek over het programma. Vrijdagavond zei de actrice in De Wereld Draait Door dat ze ondanks de teleurstellende kijkers tevreden is over het programma. "Ik vind recensies niet interessant", stelt de presentatrice resoluut.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen