Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Randy Jackson woedend op paparazzi

Shownieuws

Randy Jackson is woedend dat de beelden van de begrafenis van de poplegende de hele wereld over gingen. De beelden zijn stiekem gemaakt vanuit helicopters.

Randy Jackson is woedend dat de beelden van de begrafenis van zijn broer de hele wereld over gingen. In een verklaring op de entertainmentwebsite TMZ liet hij weten dat hij vindt dat deze beelden niet voor de ogen van het publiek bestemd zijn.

De familie van Michael Jackson had aan de media gevraagd de begrafenis van donderdag in de begraafplaats Forest Lawn privé te houden. "De familie wilde een moment om te rouwen zonder meteen in de spotlights te staan", liet Randy Jackson in de verklaring weten.

Vanuit helikopters is de begrafenisdienst van de poplegende op camera vastgelegd. "De helikopters hebben meerdere keren de ceremonie verstoord." Randy Jackson roept de media op, om de helikopterbeelden niet meer uit te zenden.

Toen Randy Jackson na de emotionele begrafenis van zijn broer de televisie aanzette was hij naar eigen zeggen 'ontzet'. "Veel media hebben onze wensen volledig genegeerd. De paparazzi had kennelijk lak aan het vliegverbod dat was uitgeroepen".

Michael Jackson overleed op 25 juni op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand als gevolg van verkeerd medicijngebruik. Hij is donderdag bijgezet op een begraafplaats in Glendale, dat ongeveer dertien kilometer ten noorden van het centrum van Los Angeles ligt. De King of Pop is in goed gezelschap. Ook beroemdheden als Clark Gable en Jean Harlow vonden hun laatste rustplaats op Forest Lawn.

Fans kunnen niet bij Jacksons kist komen, de nabestaanden willen voorkomen dat de laatste rustplaats van de King of Pop een bedevaartsoord wordt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen