Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Watts stuitert van vliegtuigtrapje

Shownieuws

Een uitje voor Naomi Watts is niet bepaald gelukkig begonnen. De actrice gleed uit op een vliegtuigtrapje en moest met een rolstoel het vliegveld verlaten

Een uitje in Italië is voor Naomi Watts niet bepaald gelukkig begonnen. De 40-jarige actrice gleed uit op een vliegtuigtrapje en moest met een rolstoel het vliegveld verlaten. De Amerikaanse entertainmentwebsite Rader Online heeft de hand weten te leggen op de foto's van Watts in haar tijdelijke vervoermiddel.

Met zoontje Alexander Pete op haar schoot werd de King Kong-ster door het vliegtuigpersoneel richting uitgang geduwd. Na de val was Watts blijkbaar niet meer in staat om naar de uitgang van het vliegveld te wandelen.

De partner van de actrice, Liev Schreiber, en het kleine broertje van Alexander Pete werden niet gesignaleerd bij het vliegveld. Volgens Rader Online is de familie later herenigd in hun Italiaanse onderkomen.

De Australische Watts is momenteel bezig met de nieuwe film van Woody Allen. Deze film, waar Antonio Banderas en Anthony Hopkins in te zien zijn, verschijnt volgend jaar op het witte doek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen