Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zac Efron toch niet zo braaf

Shownieuws

Zac Efron is aangeklaagd voor het veroorzaken van een auto-ongeluk. Een van de slachtoffers eist dat het tieneridool de schade voor zijn rekening neemt.

Zac Efron heeft het uiterlijk van een heilig boontje maar heeft toch wel iets op zijn kerfstok. De 'High School Musical'-ster is aangeklaagd voor het veroorzaken van een auto-ongeluk. Dat maakt de entertainmentsite TMZ bekend.

Het tieneridool moet drie jaar na het ongeluk in de rechtbank verschijnen omdat hij werd aangeklaagd door een van de slachtoffers. Efron is naar verluidt tegen een taxi aangereden, die vervolgens weer tegen een andere auto opbotste. Dit zorgde voor flink wat blikschade, maar niemand raakte gewond.

Een van de bestuurders had ernstige schade en is naar eigen zeggen al drie jaar in gevecht met haar verzekeringsmaatschappij. Het slachtoffer spant deze zaak aan omdat ze de gemaakte kosten wil verhalen op Efron.

Het slachtoffer van het ongeluk eist ruim 3000 dollar van de acteur, waarvan 1200 dollar voor de schade aan haar auto en 400 dollar voor een huurauto. In dit bedrag zijn ook de kosten meegerekend die haar vader moest maken om naar de civiele rechtszaak te komen. De gemaakte vliegtuig- en motelkosten komen volgens het slachtoffer ook voor rekening van het tieneridool.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen