Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader Melody Klaver overleden

Shownieuws

Laurens Klaver, de vader van actrices Melody en Kimberley en danseres Stephanie, is zondag thuis overleden. Klaver, die leed aan kanker, is 56 jaar geworden.

Laurens Klaver, de vader van actrices Melody en Kimberley en danseres Stephanie, is zondag thuis overleden. Dat heeft een woordvoerder van Sanoma Men's Magazines maandag bekendgemaakt. Klaver, die leed aan kanker, was beeldredacteur bij Panorama. Hij is 56 jaar geworden.

Het is nog onbekend waar en wanneer Klaver begraven wordt. Melody Klaver verloor in juni 2007 haar vriend Timo Smeehuijzen al. Hij kwam op 20-jarige leeftijd om het leven bij een zelfmoordaanslag in de Afghaanse provincie Uruzgan. De actrice en Smeehuijzen hadden op dat moment tien maanden een relatie.

De 19-jarige Melody Klaver speelde onder meer in de films 'Diep', 'Afblijven' en 'Oorlogswinter'. Ook was ze een van de deelnemers van de derde editie van het SBS 6-programma 'Sterren dansen op het ijs'. Haar zus 23-jarige Kimberley was onder meer te zien in de televisieseries Oppassen!!!, Cut! En Goede Tijden Slechte Tijden. Momenteel speelt ze in de NCRV-serie Spangas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen