Kies je favoriete radiostation

Dossiers

P. Diddy demonstreert met scholieren

Shownieuws

P. Diddy demonstreerde mee met leerlingen van de Howard University in Washington D.C. In plaats van op straat liet de ster via Twitter zijn stem horen.

P. Diddy heeft mee gedemonstreerd met leerlingen van de Howard University in de Amerikaanse hoofdstad Washington. De hiphopster was niet tussen de mensenmassa, al leuzen schreeuwend en met zelfbeschilderde spandoeken te vinden. De artiest, die in het echt Sean John Combs heet, liet zijn stem op een modernere manier horen: via Twitter.

De artiest probeerde de leerlingen van de Howard University een hart onder de riem steken en moedigde hen aan via de microblogsite. De leerlingen van de universiteit, waar de geslaagde ondernemer zelf ook in de studiebanken heeft gezeten, demonstreerden vanwege huisvesting en financiële problemen.

Tijdens de protesten heeft de zanger driftig mee zitten tikken vanachter zijn computer. "Geen gerechtigheid! Geen vrede! Ik sta achter jullie", stond er in hoofdletters op de pagina van de ster.

Hoewel hij aan het hoofd staat van het platenlabel Bad Boy records is de bad boy P. Diddy niet uit op geweld. Hij riep de demonstranten op de protesten vreedzaam te beëindigen. "Ga nu naar het schoolgebouw en laat zien wie jullie zijn. Doe het! Maar wel zonder geweld. Hou me op de hoogte"

De artiest, die ook bekend is als Puff Daddy, en Diddy, verschijnt zo nu en dan ook op het witte doek. De hiphopper maakt zijn acteerdebuut in de film 'Made'.Ook speelde hij samen met de hoofdrolspelers Halle Berry en Billy Bob Thornton in de Oscarwinnende films 'Monster's Ball'. De entrepreneur heeft ook naam weten te maken in de modewereld. In 1998 lanceerde hij een eigen kledinglijn onder de naam Sean John.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen