Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit en Damaru weer op nummer 1

Shownieuws

Jan Smit en Damaru staan met 'Tuintje in mijn hart' weer op hun vertrouwde stekje. De heren hebben de nummer 1-positie heroverd op Nick & Simon.

Jan Smit en Damaru staan met hun 'Tuintje in mijn hart (Mi rowsu)' weer op hun vertrouwde stekje. De heren hebben de nummer 1-positie van de Single Top 100 heroverd op Nick & Simon. Het Volendamse duo zakt deze week met 'Lippen op de mijne' naar de vierde plek.

De nieuwe single van Anouk, 'Three days in a row', komt binnen op de tweede plek. Het aanstekelijke 'I gotta feeling' van de Black Eyed Peas staat net als vorige week op nummer drie. Jan Smit laat via zijn nieuwsbrief weten dat 'Tuintje in mijn hart' ook in België uitgebracht wordt. Vanaf dinsdag ligt het zomerse nummer ook bij onze zuiderburen in de schappen. Toch staat de zomerhit van 2009 al in de Belgische Ultra Top 100. Enkel op basis van downloads heeft 'Tuintje in mijn hart' al de 85e plek weten te veroveren.

In de Album Top 100 wappert de Nederlandse vlag nog in top. Ilse DeLange staat met haar live-cd voor de tweede week op de eerste plek. Ze voelt de hete adem van Michael Jackson in haar nek, 'King of Pop - The Dutch collection' stijgt deze week een plaats naar nummer twee. Het debuutalbum van Waylon komt binnen op de derde plek, de Toppers komen met een liveregistratie van hun concert binnen op vier. In de top tien zijn deze week maar liefst zeven Nederlandse albums te vinden. Ook de albums Krezip, Jannes, Nick & Simon en Frans Duijts gingen veelvuldig over de toonbank.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen