Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Celebrities nemen afscheid van DJ AM

Shownieuws

Een keur aan Hollywood-sterren heeft donderdag afscheid genomen van DJ AM. Adam Goldstein werd vrijdag dood gevonden. Woensdag is hij begraven.

(Novum/AP) - Een keur aan Hollywood-sterren heeft donderdagavond afscheid genomen van DJ AM. De dj, die geboren werd als Adam Goldstein en vaak plaatjes draaide tijdens feestjes van celebrities, werd vrijdag dood gevonden in zijn appartement in New York. Woensdag werd hij begraven in Los Angeles.

Actrice Lindsay Lohan en haar liefje dj Samantha Ronson waren onder de honderden genodigden, meldt het blad People. Ook het acteurskoppel Eric Dane en Rebecca Gayheart woonde de herdenkingsdienst bij. De hoogzwangere socialite Nicole Richie, ex-verloofde van Goldstein, was eveneens aanwezig. Ook celebrities als zanger John Mayer, acteur Robert Downey Jr en socialite Nicky Hilton namen afscheid van hun goede vriend.

De dienst vond plaats in Hollywood op een steenworp afstand van de clubs waar DJ AM faam vergaarde. Goldstein stond vooral bekend om zijn mash-ups, waarbij twee of meer liedjes samensmolten tot een nummer. Ook stond hij in de belangstelling vanwege zijn relaties. Naast Nicole Richie scharrelde DJ AM enige tijd met zangeres en actrice Mandy Moore.

Goldstein werd vrijdag dood gevonden in zijn woning in New York. Een doodsoorzaak is nog niet bekend, het wachten is op de uitslag van een toxicologisch onderzoek. De dj, die een drugsverleden had, zou pijnstillers in zijn mond en maag hebben gehad toen hij stierf. Ook werden in zijn woning crack en een crackpijp aangetroffen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen