Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers: Jackson kaart met Presley en is King of PR

Shownieuws

Ook bekend Nederland heeft zijn theorieën over de dood van Michael Jackson. Zo zit de zanger volgens Ruben Nicolai op een eiland te kaarten met Elvis Presley.

Michael Jackson mag dan donderdag zijn laatste rustplaats gevonden hebben, de complottheorieën vieren nog steeds hoogtij. Ook bekend Nederland doet een duit in het zakje, de meeste BN'ers zien kansen voor een publiciteitsstunt.

"Die zit gewoon lekker op een eiland te kaarten", zegt Ruben Nicolai over Jacksons dagelijkse bezigheden. "Met Elvis Presley!", vult hij voor de camera's van Novum Nieuws aan. Over zijn vermeende schulden hoeft Jackson zich volgens Nicolai ook geen zorgen meer te maken. "Het is een klein eiland, dus je kunt er niet veel doen. Geen pretparken kopen, het leven is niet duur op een eiland."

BNN-presentatrice Zoraida Schuitema heeft de King of Pop zelfs weten te strikken voor haar programma Spuiten & Slikken. "Ik heb hem even gebeld en hij wil best bij ons over zijn eerste keer komen praten."

Frits Sissing is nuchter en erg duidelijk. "Die man is gewoon dood. Elvis is trouwens ook dood." Komieken Owen Schumacher en Paul Groot balen ervan dat een ander al op het idee gekomen is een levende Michael Jackson uit het busje van de lijkschouwer te laten wandelen. Vorige week dook op internet een filmpje op waarop de King of Pop uit het busje springt. Later bleek dat het om een stunt van een Duitse televisiezender ging. "Ik had dat filmpje graag gemaakt voor Koefnoen", zegt Schumacher. "Jammer dat het al bestaat."

De komiek maakte zich de laatste tijd wel zorgen om de popartiest. "Ik denk dat hij de afgelopen drie jaar niet meer echt leefde." Programmamaatje Paul Groot weet zo net nog niet of de King of Pop wel echt over de eeuwige jachtvelden huppelt. "Als hij nog leeft vind ik het een magistrale zet. Hij komt onder zijn concerten uit en de platenverkoop stijgt weer." Ook Schumacher ziet de PR-kwaliteiten van de zanger. "Dan is hij echt een PR-genie. Niet alleen de King of Pop, maar ook de King of PR!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen