Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uitvaartdienst Jackson anderhalf uur later gestart

Shownieuws

De uitvaartdienst van Michael Jackson is anderhalf uur later begonnen dan gepland. Jackson wordt donderdagavond lokale tijd begraven op Forest Lawn.

(Novum/AP) - De uitvaartdienst van Michael Jackson, net buiten LA, is anderhalf uur later begonnen dan gepland. Jackson wordt donderdagavond lokale tijd bijgezet in een mausoleum op het Forest Lawn Memorial Park in Los Angeles.

De plechtigheid begon ongeveer anderhalf uur later dan de bedoeling was, omdat de vader en moeder van de zanger en andere familieleden later arriveerden. Ook de drie kinderen van de artiest, de 12-jarige Prince Michael, de 10-jarige Paris Michael en de 7-jarige Prince Michael II, ook wel bekend als Blanket, waren vertraagd en kwamen later aan.

Beroemdheden als de 77-jarige Elizabeth Taylor, die de dienst bijwoont, moesten hierdoor een tijdje wachten in de hitte. Het is ter plekke ongeveer 32 graden. Ook het voormalige kindersterretje Macaulay Culkin bevindt zich onder de circa tweehonderd gasten die zijn gekomen om Jackson een laatste eer te bewijzen.

De King of pop overleed 25 juni op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand als gevolg van verkeerd medicijngebruik. De begraafplaats ligt in Glendale. Dat ligt ongeveer dertien kilometer ten noorden van het centrum van Los Angeles. Forest Lawn is de laatste rustplaats van meer beroemdheden, waaronder Clark Gable en Jean Harlow.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen