Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries Roelvink gaat beurs opvrolijken

Shownieuws

Dries Roelvink brengt zonneschijn op de beurs. De zelfbenoemde wereldverbeteraar gaat volgende week vrijdag de AEX openen met 'Geen Crisis Waar Dries is'.

Volkszanger Dries Roelvink probeert zonneschijn te brengen in sombere tijden. De zelfbenoemde wereldverbeteraar gaat volgende week vrijdag de AEX openen met zijn nieuwe single 'Geen Crisis Waar Dries is'. Dat maakt zijn management woensdag bekend.

Met zijn weldoordachte teksten lijkt het erop dat Dries ook vooral zijn persoonlijke crises probeert te bestrijden. Tussen een hoop 'getralalala' door zingt de bescheiden zanger bijvoorbeeld 'Waar Dries is, daar is het altijd feest. Waar Dries is, daar moet je zijn geweest'. Naar eigen zeggen is dit de eerste actie van de zanger 'om de wereld uit de financiële problemen te helpen'.

Als toegift geeft de echte rasoptimist ook nog eens advies om de wereldwijde recessie te bestrijden. "Mijn advies is, toe bel die Dries is", zingt Dries terwijl hij op een kratje in een kroeg staat.

Dries richt zijn pijlen niet alleen op de wereldwijde recessie in het algemeen, de zongebruinde zanger probeert ook zijn steentje bij te dragen aan de huizenmarkt. De zanger zal een feestje geven voor de mensen die een bepaalde woning in Voorburg kopen. Zo wil de zanger de crisis op de huizenmarkt te lijf gaan.

De boodschap die vooral te bespeuren valt in de acties van Dries is dat iedereen moet blijven lachen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen