Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriendin Cameron Douglas smokkelt drugs

Shownieuws

Cameron Douglas' vriendin is aangehouden op verdenking van drugssmokkel. Ze zou haar vriend heroïne hebben gegeven. Cameron wordt verdacht van drugshandel.

Cameron Douglas krijgt in de toekomst mogelijk een erg aangenaam gevangenisgenootje. Zijn vriendin is maandag aangehouden op verdenking van drugssmokkel, meldt de Amerikaanse televisiezender NBC. De 30-jarige zoon van acteur Michael Douglas werd vorige week aangehouden in verband met drugshandel.

Camerons vriendin probeerde heroïne naar haar geliefde te brengen. Kelly nam een elektrische tandenborstel vol verdovende middelen mee naar de rechtbank waar Cameron voor moest komen.

Al lang voor de uitwisseling maakten de twee zich verdacht. Een beveiliger ving een telefoongesprek tussen de geliefden op. Daarin vroeg Cameron nadrukkelijk naar de tandenborstel en leek hij erg bezorgd over wanneer hij het apparaat zou krijgen. Dat was volgens agenten verdacht, omdat Cameron een week eerder ook al een tandenborstel had gekregen.

Zijn tanden poetsen met het apparaat kon Cameron niet: in plaats van batterijen zaten er negentien cellofaantjes met heroïne in de borstel. In totaal gaat het om zo'n zeven gram. Toen Kelly later in haar hotelkamer werd aangehouden, troffen agenten spullen voor drugssmokkel aan. De vrouw zei dat ze geen idee had wat er in de tandenborstel zat.

Cameron wordt verdacht van grootschalige drugshandel. Hij zou jarenlang dwars door de Verenigde Staten crystal meth, versterkte speed, verhandeld hebben. De 30-jarige riskeert een levenslange gevangenisstraf. Hij heeft momenteel huisarrest en verblijft volgens het Amerikaanse tijdschrift People in het luxe appartement van zijn stiefmoeder, actrice Catherine Zeta-Jones. De woning in New York wordt in de gaten gehouden door beveiligers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen