Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede zoon voor The Killers-zanger

Shownieuws

Babygeluk voor Brandon Flowers en zijn vrouw. De zanger van rockband The Killers is vorige week voor de tweede keer vader geworden. Het jongetje heet Gunner.

Babygeluk voor Brandon Flowers en zijn vrouw Tania. De zanger van de Amerikaanse rockband The Killers is vorige week voor de tweede keer vader geworden. Brandon en Tania hebben het jongetje Gunner genoemd, meldt het Amerikaanse tijdschrift People dinsdag.

"Gunner is een krachtige naam", legde de 28-jarige zanger dit weekeinde uit op een Amerikaanse radiozender. "Ik moest iets hebben wat op kan boksen tegen Flowers." Gunner en zijn oudere broer Ammon (2) zijn thuis in Las Vegas. In mei kondigden Brandon en Tania aan een tweede kind te verwachten.

The Killers scoorden met nummers als 'Somebody told me' en 'Human'. De heren uit Las Vegas stonden dit jaar op Pinkpop. Eind mei gaven The Killers een concert in de Heineken Music Hall. De show zou aanvankelijk op 12 maart plaatsvinden, maar werd uitgesteld na een telefoontje dat aanslagen ophanden waren bij Ikea en andere winkels in Amsterdam-Zuidoost.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen