Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liam Neeson kan weer genieten van een feestje

Shownieuws

Liam Neeson is weer klaar voor de rode loper. Na de dood van zijn vrouw in maart verscheen de 57-jarige acteur dinsdag weer officieel in het openbaar.

(Novum/AP) - Liam Neeson is weer klaar voor de rode loper. Na de dood van zijn vrouw in maart verscheen de 57-jarige acteur dinsdag weer officieel in het openbaar. Reden voor zijn aanwezigheid was de première van zijn nieuwe film 'Five minutes of heaven'.

Neesons vrouw, actrice Natasha Richardson, overleed vijf maanden geleden op 45-jarige leeftijd aan ernstig hoofdletsel als gevolg van een skiongeluk. Richardson was Neesons tweede vrouw. Samen kregen ze twee zoons.

Op het moment van het skiongeluk van zijn vrouw was Neeson bezig met de opnamen van de film 'Chloe'. De acteur verliet de set om bij zijn vrouw te kunnen zijn, maar voltooide de opnamen daarna alsnog.

In 'Five minutes of heaven' speelt Neeson een Noord-Ierse moordenaar die de familie van het slachtoffer niet om vergiffenis durft te vragen. Tijdens de première werd de pers streng geïnstrueerd om absoluut niet naar zijn privéleven te vragen, maar op de vraag wat 'heaven' voor de acteur betekende, antwoordde hij: 'Samen zijn met mijn zoons, en leven met de dag'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen