Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doventolken bij theatershow Huis Anubis

Shownieuws

De theatershow van Het Huis Anubis is 30 juli in Utrecht voor dove en slechthorende fans ook te volgen. Tijdens de voorstelling zijn doventolken aanwezig.

De theatershow van Het Huis Anubis is volgende week donderdag in het Beatrixtheater in Utrecht voor dove en slechthorende fans ook te volgen. Tijdens de voorstelling zijn doventolken aanwezig. Dat heeft het promotiebureau van de show maandag bekendgemaakt.

Nienke, Fabian, Amber, Patricia, Mick, Joyce, Noa en Jeroen zijn deze zomervakantie nog een week lang te zien in het Utrechtse theater. 'Het huis Anubis - De graal van de eeuwige vriendschap' staat van 29 juli tot en met 2 augustus weer in het Utrechtse theater wegens 'het enorme succes' van de eerste theatershow in december. De voorstellingen in december waren binnen een mum van tijd uitverkocht.

Bij de voorstelling van volgende week donderdag om 11.00 uur zijn doventolken aanwezig die vanaf het zijtoneel de hele voorstelling weergeven in gebarentaal. Eerder werkte Studio 100, de producent van de show en de televisieserie Het Huis Anubis, al met doventolken voor de theatershow 'Piet Piraat - Het geheim van Lorre'.

In 'Het huis Anubis - De graal van de eeuwige vriendschap' zijn de acht bewoners van Het Huis Anubis bezig met de voorbereidingen van de schoolmusical. Tussen de verzamelde kisten vinden ze een oude Inca-schat: de graal van de eeuwige vriendschap. Noa bevrijdt de geest in de graal per ongeluk, waarna van alles misgaat.

De televisieserie Het Huis Anubis is elke werkdag op de buis te zien bij Nickelodeon. De serie trekt dagelijks gemiddeld ruim 225 duizend kijkers. De eerste op de serie gebaseerde film, 'Het pad der 7 zonden', werd uitgeroepen tot de best bezochte Nederlandse film van 2008. Van Het Huis Anubis verscheen eerder ook al een bordspel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen